Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vážení občania,

v týchto podmienkach ochrany súkromia Vám chceme poskytnúť podrobné informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov z našej strany. Tieto podmienky ochrany súkromia vysvetľujú transparentným a prehľadným spôsobom informácie podľa článku 13 a 14 GDPR Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej ako „GDPR“) príp. § 19 a 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „Zákon“).

Kto je prevádzkovateľom Vašich osobných údajov a kde sa na nás môžete obrátiť?

Prevádzkovateľ: Mesto Svidník

  • identifikačné údaje: Sov. hrdinov 200/33, 089 01 Svidník, IČO: 00331023
  • štatutárny orgán: Ing. Ján Holodňák, primátor
  • kontaktné údaje zodpovednej osoby:

e-mail: zodpovednaosoba@svidnik.sk
telefónny kontakt: 054/4863609    

Na aké účely spracúvame Vaše osobné údaje a na akom právnom základe?

Komu poskytujeme Vaše osobné údaje?

Do akých krajín prenášame Vaše osobné údaje?

Dochádza k automatizovanému individuálne rozhodovaniu s právnym účinkom na Vás?

Ako dlho uchovávame Vaše osobné údaje?

Ste povinní nám poskytnúť Vaše osobné údaje?

Aké sú Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov?

Zmena podmienok ochrany súkromia

Spoločnosť WEBY GROUP zabezpečuje uloženie dát podľa bezpečnostnej dokumentácie.

Údaje návštevníkov webu sú zaznamenávané v týchto prípadoch:

  • Registrácia úžívateľov za účelom odoberania infomailov Email hlásnik, odosielaných zo systému WEBY PORTÁL správcom portálu
  • Registrácia užívateľov za účelom odoberania SMS správ - SMS hlásnik
  • Registrácia užívateľov za účelom prispievania do registrovaných diskusií

Email hlásnik

Pre odber infomailov sú povinné 2 údaje (pokiaľ ich inak nestanový sám správca webového sídla, čiže obec alebo mesto):

  1. užívateľské meno (nemusí byť totožné so skutočným menom registrujúceho sa)
  2. heslo

Vyplnenie týchto údajov je v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.
V prípade, že registrujúci sa vyplní aj ďalšie údaje o svojej osobe, vypĺňa tieto údaje dobrovoľne a tým zároveň prejavuje súhlas s uložením týchto údajov na serveri.

SMS hlásnik

Pre odber sms informácií sa vypĺňajú nasledovné informácie:

  • Meno
  • Priezvisko
  • Telefónne číslo
  • Heslo
  • Potvrdenie hesla

Tieto povinné položky je potrebné vyplniť pre správne overenie SMS informácií a užívateľ tieto údaje vypĺňa dobrovoľne a bez nátlaku. Údaje slúžia len na účely SMS hlásnika, nie sú poskytované tretím stranám a nie je možné s nimi inak manipulovať. Spoločnosť WEBY GROUP má v rámci bezpečnosti a ochrany osobných údajov vypracovanú a schválenú bezpečnostnú dokumentáciu pre uskladnenie dát na svojích serveroch, čím je zabezpečená ich ochrana.

Pre efektívnu prácu s webovou stránkou, použiteľnosť aplikácií, formulárov, pre výkonné potreby webového sídla sa zazmamenávajú:

  1.  IP (Internet Protocol) adresy registrovaných užívateľov, pokiaľ majú pridelenú IP adresu
  2. dátum a čas, kedy sa zaregistrovaný užívateľ prihlásil cez webové rozhranie

Zásady používania súborov cookie

Čo sú cookie súbory

Cookie je krátky textový súbor, ktorý sa ukladá do internetového prehliadača z navštívených webových stránok. Umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve. Nasledujúca návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a efektívnejšie..
Definícia Cookie vo Wikipédií
 

Na našich stránkach používame súbory cookie, aby sme skvalitnili naše služby.
Pozeraním našich stránok súhlasíte s používaním týchto súborov.
Súbory cookie môžete používať alebo zmazať podľa uváženia nastavením svojho internetového prehladača. Podrobnejší návod je uvedený nižšie.


Ako používame súbory cookie

Súbory cookie, ktoré používame na našich stránkach sú „krátkodobé“ (po vypnutí prehliadača sa automaticky vymažú) a „dlhodobé“ (ostávajú uložené v prehliadači aj po vypnutí počítača.) Dlhodobé obsahujú nastavenia používateľa. Slúžia na zvýšenie jeho komfortu pri využívaní našich služieb, prípadne na štatistické alebo reklamné účely.


Ako odmietnete používanie súborov cookie

Odmietnutie používania súborov cookie je možné nastaviť vo Vašom internetovom prehliadači. Podľa toho, aký prehliadač používate, pozrite si spôsob nastavenia ukladania súborov cookies:

     - Pre prehliadač Chrome
     - Pre prehliadač Firefox
     - Pre Internet Explorer
     - Pre Android

Účinný nástroj pre správu súborov cookie nájdete aj na http://www.youronlinechoices.com/sk/

dnes je: 15.12.2018

meniny má: Ivica

webygroup
ÚvodÚvodná stránka